Staten (DCUM) er blevet kunde i Kongehuset Kong Gulerod Reklamebureau ApS

Staten (DCUM) er blevet kunde i Kongehuset

Det statslige videnscenter dcum (Dansk Center for Undervisningsmiljø) har efter en udbudsrunde valgt os som leverandør af en fornyet og forbedret udgave af deres efterhånden store vidensportal, der bl.a. spænder over tusindvis af artikler, forskningsresultater og udgivelser.

dcum henvender sig til dagtilbud, grundskoler, ungdomsuddannelser samt voksen- og videregående uddannelser og er bl.a. uddeler af Undervisningsmiljøprisen.

Informationsarkitektur til søgning og navigation

Som en del af den oprindelige kravspecifikation indgik krav om en logisk informationsarkitektur, sådan at en informationssøgende kunde kan navigere (klikke) sig rundt i en dynamisk, men hierarkisk struktur eller lynhurtigt finde relevante artikler og materialer med en hurtig og intelligent søgning.

Brugervenligt kontrolpanel

dcum producerer nyt materiale hver uge og deres website er den primære salgskanal for deres webstrategi. Den eksisterende løsning har 3-4 år på bagen og lever derfor ikke op til moderne forventninger til et brugervenligt kontrolpanel (CMS) for en webløsning.

Den nye løsning bliver bygget op ud fra en gennemtænkt informationsarkitektur med adskillige taksonomier til kategorisering, relatering og tagging.

Vinder på kvalitet og pris

Kong Gulerod Reklamebureau blev valgt som leverandør ud af en håndfuld anerkendte, danske web- og reklamebureauer. dcum fokuserede på kvalitet og pris, og vi er stolte af at kunne levere en royal service til et statsligt organ.

Mere information følger når dcum’s nye informationsportal er leveret.

Besøg dcum’s nuværende website