Nyt website til Morsø Forsyning Kong Gulerod Reklamebureau ApS

Nyt website til Morsø Forsyning

I forbindelse med offentliggørelsen af den nye visuelle identitet til Morsø Forsyning er vi nu nået til deres store digitale platform – deres website.

Raffineret og luftigt website

Det nye website til Morsø Forsyning giver plads og tid til fordybelse og ro. Det daværende design havde talrige undersider, hver med et forholdsvis begrænset indhold. Derfor besluttede vi tidligt i processen, at forenkle hele designet med en anden struktur. Det betyder, at undersiderne på websitet fungerer som et one-page sites, hvor alt indhold indlæses på en gang, og på én lang side. På samme tid skulle der selvfølgelig tages hensyn til Morsø Forsynings brugersegment. Derfor udviklede vi en venstre menu, som giver brugeren lov til at "hoppe" frem og tilbage i sidens indhold – uden at farer vild vel og mærket.

Fokus på brugerens sikkerhed

Kundeservice hos Morsø Forsyning har i flere tilfælde, brug for personlige oplysninger fra deres kunder. På dette website krypteres informationerne, derfor imellem afsender og modtager, med et SSL certifikat. Dette betyder, at andre ikke kan opsnappe denne information og udnytte den til andre formål end tiltænkt. Et SSL certifikat indeholder også informationer om den besøgte side og sikre dermed, at kunden ikke indtaster personlige oplysninger på en falsk side, der udgiver sig for at være et andet firma.

Læs vores Morsø Forsyning case Besøg morsoeforsyning.dk