Nyt og stilsikkert website til Kvejborg Kong Gulerod Reklamebureau ApS

Nyt og stilsikkert website til Kvejborg

Konsulentvirksomheden med fokus på 3D scanning og opmålinger, reverse engineering, samt robotløsninger til produktionen, Kvejborg, har fået nyt website med fokus på lækkert design, brugervenlighed og tydelige call-to-actions.

 

Kvejborg website hjemmeside

Referencer

Det nye site giver mulighed for virkelig, at gå i dybden med de mange gode referencehistorie, f.eks. hvordan man digitalisere et Boing 747-8 fly for Lufthansa eller 3D kontrolopmåler havvindmøller for Siemens.

Enkelt og overskueligt at vedligeholde

Kvejborgs website er bygget i det danske CMS Umbraco. Som med alle vores andre Umbraco-løsninger er systemet tilpasset kundens behov og webdesign

Med Umbraco kan Kvejborg efter implementeringen selv tilføje og redigere indhold på websitet – uden at være afhængig af webdesignere og udviklere.

 

Kvejborg website hjemmeside

Open Source

Med en Umbraco-løsning er du uafhængig fremadrettet. Det vil sige, at du selv ejer koden bag dit website. Med et voksende netværk af udviklere og reklamebureauer, der arbejder i Umbraco, får du en langsigtet løsning, som kan vokse sammen med virksomheden.

Skalerbart website

Vores websites kan altid skaleres efter behov. På den måde er du ikke fastlåst med det antal sider du som udgangspunkt havde ønsket. Både flere topsider, undersider og sproglag kan let tilføjes på alle vores løsninger.

Besøg kvejborg.dk