1 års fødselsdag Kong Gulerod Reklamebureau ApS

1 års fødselsdag

Kong Gulerod Reklamebureau 
fejrer 1 års fødselsdag og konsoliderer sig

 

01.11.15 blev Kong Gulerod Reklamebureau ApS stiftet af 2 erfarne bureaufolk; Michael Ruby og Erik Vestergaard Andersen – begge med ca. 30 års brancheerfaring.

01.10.2016 valgte Michael Ruby at tiltræde en stilling som direktør hos Nordvest Safari, hvilket bl.a. har betydet, at Michael har fået en arbejdsdag med mere normale arbejdstider, da det ikke skal være nogen hemmelighed, at bureauverdenen ofte betyder temmelig lange arbejdsdage.

Kong Gulerod Reklamebureau har valgt at markere begge begivenheder med at konsolidere sig ved at tage ejerskab i firmaet – ikke kun i overført betydning, men også ”på papiret”, da vi; Paw, Mikkel, Jonas og Erik, hver især nu ejer 25%

Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at det første år har krævet hårdt arbejde, der dog har været givet rigtig god ud, da vi nu kan bryste os af at være et landsdækkende ”Full-service reklamebureau”...

Pt. er vi i fuld gang med masser af spændende lokalopgaver fra Thy og Mors, men også opgaver for kunder i Hjørring, Viborg og Randers, hvor sidstnævnte drejer sig om en meget stor webportal for DCUM, der hører under Undervisningsministeriet – og som meget snart er færdig, så I kan få syn for sagen på, at man ikke behøver at ”gå over åen efter vand”.

Noget at det seneste og meget aktuelle, vi har lavet, er en helt ny visuel identitet til Morsø Forsyning, der bl.a. indebærer en ny og tidssvarende hjemmeside, som også meget snart bliver lanceret.

Herudover har vi lavet LED reklamer for de mange lokale og trofaste sponsorer for Mors-Thy Håndbold, hvor vi har stået for produktionen af 35 af de ialt ca. 40 reklamer, der kører på sidelinien, til alle MTHs hjemmekampe, i.f.a. en godt 40 meter lang LED banner.

Video og animation